Het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest koestert al meer dan 30 jaar een toneeltraditie op haar school. Wisselend worden musicals en toneelvoorstellingendoor leerlingen uit alle leerjaren uitgevoerd.

Ook dit jaar is er met veel enthousiasme door ongeveer 80 leerlingen en vele docenten gewerkt aan de voorstelling van dit jaar: Moulin Rouge. De regie is in handen van Malte Huthoff, de muziek wordt verzorgd door Mark van der Laaken en Gerwin van der Werf. Ashley Zaat is verantwoordelijk voor de choreografie.

Parijs rond de eeuwwisseling: The place to be is de nachtclub Moulin Rouge. Hier is de prachtige danseres Satine de ster. De jonge schrijver Christian kan niet anders dan waanzinnig verliefd op haar worden.

Helaas heeft ook the Duke romantische interesses in Satine. Om hun liefde voor elkaar door te kunnen zetten en tegelijkertijd voor the Duke te verbergen wordt het spectakelstuk Spectacular Spectacular bedacht.

Doorziet the Duke het web van bedrog dat om hem heen gesponnen wordt? Zijn Satine en Christian uiteindelijk voor elkaar bestemd?

Komt dat zien in de Jukebox-Romantical-Comedy-Musical van dit jaar: Moulin Rouge!

U wordt uitgenodigd de uitvoering bij te wonen op één van de volgende speeldata:
De première is op zaterdag 17 februari. De overige voorstellingen vinden plaats op 18, 19, 21 & 22 februari. Aanvangstijd: 20.00 uur in de aula van het Rijnlands Lyceum aan de Apollolaan 1 te Oegstgeest.

U kunt telefonisch reserveren van maandag 29 januari tot en met vrijdag 2 februari via telefoonnummer  071-5193537 tussen 16.00 en 17.00 uur. In het weekend spreekt u in op het antwoordapparaat. Wilt u alleen dit nummer bellen, het is namelijk niet mogelijk te reserveren via de receptie. Kaarten kosten 5.00 Euro per stuk.

Gereserveerde kaarten zullen op naam worden klaargelegd bij de entree op de avond van uw keuze. Dan kunt u ook de kaarten betalen.