Beste oud-Rijnlanders,

Vandaag sluiten wij met alle leerlingen het schooljaar af. Het is een feestelijke dag! Of eigenlijk: een hele week! Woensdag hebben we groots afscheid genomen van twee collega’s die nu van hun pensioen gaan genieten: Tineke Broer en Cees van Damme. En gisteren hebben we een heerlijk eindfeest gehad met elkaar op het achterplein. Weer eens helemaal als vanouds!

In de afgelopen weken mochten we aan bijna 150 leerlingen een havo- of vwo-diploma overhandigen. Op dit moment maken enkele leerlingen nog herexamens in het uitzonderlijke 3e tijdvak. Voor hen weten we donderdag a.s. de uitslag. Alle DP-leerlingen zijn dit jaar geslaagd, een bijzonder mooie prestatie. Hun graduation day zal aan het begin van het schooljaar zijn.

Ongetwijfeld hebben jullie al de conclusie getrokken dat het uitgestelde 65-jarig jubileum is afgesteld. In een schooljaar met veel extra organisatielast als gevolg van coronamaatregelen – met name quarantaines van collega’s en leerlingen – hebben we die organisatie even gelaten voor wat het is. Bij 70 gaan we alles dubbel en dwars inhalen! Dat wordt dan in schooljaar 2025-2026.

Fijne zomer allemaal!

Erica van Langen,
rector