“Why this car is automatic. It’s systematic. It’s hydromatic. Why it’s grease lightning.”

WE MOGEN WEER! Na twee lange jaren zonder show kunnen de deuren van de aula eindelijk weer open.

We gaan terug naar de jaren 50, naar Rydell High waar Danny wel/niet geïnteresseerd in Sandy is (spoiler alert: ze krijgen elkaar).

Meer 80 leerlingen hebben onder begeleiding van docenten maanden enthousiast aan onze voorstelling gewerkt. De regie is in handen van Malte Huthoff. De muziek wordt verzorgd door Mark van der Laaken en Gerwin van der Werf. Wietske Brouwer heeft geholpen bij de zang. Decor en kleding zijn gemaakt onder begeleiding van Steffanie Doornhein en Marja Selier. Alle design is van Eric van Leeuwen. Dans is gecoacht door Ashley Zaat.

Leerlingen van beide afdelingen van onze school, de Nederlandse en de Internationale afdeling, zijn vertegenwoordigd in de productie. Daarom is het stuk, net als onze school, tweetalig.

Wij hebben ontzettend veel zin in dit feestje. Komen jullie ook?

Grease wordt op de volgende dagen gespeeld:

zaterdag 16 april

maandag 18 april (2e Paasdag)

dinsdag 19 april

woensdag 20 april

donderdag 21 april.

Aanvang: 20.00 uur in de aula.

Je kunt kaarten reserveren voor één van de voorstellingen

Kaarten kosten €8,- per stuk.

Je kunt telefonisch reserveren van maandag 21 maart tot en met vrijdag 25 maart via het telefoonnummer 071-5193537 tussen 16.00 en 17.00 uur.

Alleen dit nummer bellen, het is namelijk niet mogelijk te reserveren via de receptie.

Gereserveerde kaarten zullen op naam worden klaargelegd bij de entree op de avond van uw keuze. Dan kunt je ook de kaarten betalen.