HET RIJNLANDS LYCEUM OEGSTGEEST SPEELT: Mamma Mia !

Een moeder. Een dochter. Drie mogelijke vaders.

Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

De musical met de hits van ABBA

Ongeveer 80 leerlingen en vele docenten hebben maanden enthousiast aan deze musical gewerkt. De regie is in handen van Malte Huthoff, de muziek wordt verzorgd door Mark van der Laaken en Gerwin van der Werf. Decorontwerp is in handen van Marja Selier. Ashley Zaat is verantwoordelijk voor de choreografie. Steffanie Doornhein en Wouter van Willigen doen de algemene productie. Alle grafisch design is gedaan door Eric van Leeuwen.

Leerlingen van beide afdelingen van onze school, de Nederlandse en de Internationale afdeling, zijn vertegenwoordigd in de productie. Daarom is het stuk, net als onze school, tweetalig.

De première is op zaterdag 15 februari. De overige voorstellingen vinden plaats op zondag 16, maandag 17, woensdag 19 & donderdag 20 februari. Aanvang:  20.00 uur in de aula van het RLO.