Het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest koestert al meer dan 30 jaar een toneeltraditie op haar school. Wisselend worden musicals en toneelvoorstellingen door leerlingen uit alle leerjaren uitgevoerd.

Ook dit jaar is er met veel enthousiasme door ongeveer 80 leerlingen en vele docenten gewerkt aan de voorstelling van dit jaar: Romeo & Julia. De regie is in handen van Cees van Damme, de muziek wordt verzorgd door Mark van der Laaken en Gerwin van der Werf.

20 jaar geleden heeft het Rijnlands Lyceum Oegstgeest Romeo and Juliet al een keer opgevoerd. Misschien herinnert u zich de arena waarin de spelers zich met paraplus tegen echte regen moeste beschermen nog. De nieuwe voorstelling belooft minimaal zo mooi te worden!

Romeo & Julia is het beroemdste liefdesverhaal aller tijden. De onmogelijke liefde tussen Juliet Capulet en Romeo Montague is vanaf de eerste opvoering in 1596 onverminderd populair gebleven.

U wordt uitgenodigd de uitvoering bij te wonen op één van de volgende speeldata: De première is op zaterdag 18 februari. De overige voorstellingen vinden plaats op 19, 20, 22 & 23 februari. Aanvangstijd: 20.00 uur in de aula van het Rijnlands Lyceum aan de Apollolaan 1 te Oegstgeest.

U kunt telefonisch reserveren van maandag 30 januari tot en met vrijdag 3 februari via telefoonnummer  071-5193537 tussen 16.00 en 17.00 uur. In het weekend spreekt u in op het antwoordapparaat. Wilt u alleen dit nummer bellen, het is namelijk niet mogelijk te reserveren via de receptie. Kaarten kosten 5.00 Euro per stuk.

Gereserveerde kaarten zullen op naam worden klaargelegd bij de entree op de avond van uw keuze. Dan kunt u ook de kaarten betalen.