De school liep helemaal leeg op vrijdagmorgen 12 april, toen alle leerlingen, docenten en medewerkers zich verzamelden op het schoolplein om één van de meest oorspronkelijke Rijnlanders ‘in het zonnetje te zetten’, zoals de rector dat uitdrukte. Na 40 jaar trouwe dienst als conciërge, kantinebeheerder, schoonmaak-coördinator, en als praktisch vertrouwenspersoon en aanspreekpunt voor een ieder die dat nodig had, mocht Coby van Tongeren naar voren komen om een officiële oorkonde in ontvangst te nemen: zij is door een vakkundige jury uitgeroepen tot Conciërge van het Jaar 2024. Binnenkort zal zij met pensioen gaan, maar zij blijft altijd ‘onze Coby’.


Lees het mooie artikel in de Oegstgeester Courant hier.

Herman Vermeulen

By Herman Vermeulen

Oud-docent (docent bewegingsonderwijs en informatica / informatiekunde). Tevens decaan van de havo-afdeling vanaf 1986 tot 2015. Inmiddels met pensioen en vaak in de natuur te vinden. Initiator en redactielid van ROStalgia.